BOGATI DA' NASOI

”Apa calda” – furtul de combustibil – de aici vin banii lui Alexandru Popa de la PNL

Alexandru Popa, aceasta rusine pe care PNL Braila a pus-o prima pe lista de candidati la alegerile parlamentare de anul acesta pentru Camera Deputatilor nu a aparut intamplator. El nu este doar un bataus de doi lei, este un bogat bataus de doi lei. De unde vin banii?

Viespile au aflat ca talui lui Alexandru, Radu Popa, actualul primar al comunei Ciresu, este cel care a decis ca a furat suficient sa isi doreasca nu numai sa fie  ”reprezentantul”  grobian al comunei Ciresu din Braila, ci sa-si puna odrasla bagaboanta in fruntea listei unui partid in care, pana nu demult, daoar elitele isi gaseau locul.

Sursele noastre spun ca banii cu care astazi Radu Popa isi permite arogantele de acest gen isi au originea nici mai mult nici mai putin decat in furtul de combustibil din conductele CONPET. Cum hotul azi negustor se numeste, Popa a scapat pentru ca arestatii din dosarele furturilor de combustibil nu l-au turnat. Vazandu-se cu sacii in car, acum clanul Popa von Ciresu doreste si recunoasterea publica, dupa cotropirea functiei de primar urmand si cea de deputat.

Surpriza va veni daca PNL Braila nu va face norma de doi deputati, moment in care odrasla primarului din Ciresu va demisiona pentru a-i face loc unui alt nemernic, Vasile Varga, notar cu radacini unguresti si revolutionar de carton despre care gurile rele zic c-ar fi si samsar de copii.