Site icon VIESPEA

Mihai Isvoranu a ajuns copresedinte la USR+ ca sa nu se afle ca “plusul” era homosexual

Doctorul veterinar Mihai Isvoranu (Plus Braila) a devenit copresedinte al nou-noutului USRPlus. Doar cateva saptamani si o conjunctura favorabila l-au adus pe ultranecunoscutul doctor veterinar la co-sefia celui de-al doilea ca marire partid de opozitie din Braila, timp in care a devenit si candidatul noii formatiuni politice in cursa pentru fotoliul de primar al Brailei.
Viespile din cuib au aflat si de ce a ajuns Isvoranu asa repede sef: sefii de la centru au dorit sa ascunda astfel faptul ca presedintele Plus Braila, Gabriel Stoica, este homosexual, fapt care arata cam ce deschidere moderna are partidul lui Barna si Ciolos.
Proaspat instalat, Isvoranu poate pune in practica noul plan: acela de a-l elimina din carti pe Catalin Stancu. Greu de facut, in conditiile in care amandoi sunt cam afiliati la PSD, unul cu afacerile, altul cu stranse legaturi cu bosul Mihai Tudose, in conditiile in care sora lui Isvoranu i-a fost asitenta/secretara/fata buna la toate la cabinetul lui Tudose. Faza cu sora lui Isvoranu pare sa fie o “boala” printre veterinari, rudele prin alianta al lui Tudose lucrand la cabinetul altui “catindat” celebru: Marian Capatana (despre el intr-un articol viitor).

Exit mobile version